World Cup Kick Off a FIFA 14-hez

Úgy tűnik az Electronic Arts a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság lázában ég. A bő egy hónapja Xbox 360-ra és PS3-ra megjelent hivatalos játékot a napokban megtoldották egy mobilos frissítéssel, a tegnapi nap bejelentették, hogy a FIFA Ultimate Team is kap egy VB frissítést, és a sor folytatódik…

Elég nagy felzúdulást váltott ki a közösségben, hogy az új generációs konzolokra nem érkezik a Világbajnokság hivatalos játéka. Ezt hivatalosan azzal indokolták, hogy minél több rajongóhoz szeretnék eljuttatni a játékos és ez csak a két platformon adott. Azonban találtak egy konpromisszumos megoldást, és a május 29-ei FIFA Ultimate Team frissítéssel párhuzamosan az Xbox One és PlayStation 4 játékosok kapnak még egy kevés VB adagot a játékukhoz.
A frissítés ugyanis nem csak az Ultimate Teamhez adja hozzá a VB hangulatát, hanem egy világbajnoki Kick Off (Kezdőrúgás) módot is telepít. Hasonlóan a FUT frissítéshez, tartalmazni fogja mind a 32 résztvevő csapatot, a hivatalos mérkőzéslabdát és a rioi Maracanat.