Eredeti FIFA

 

Miért érdemes az eredeti fifával játszani? Sokakban felmerülhet ez a kérdés, mivel egy átlagos játékos számára nem feltétlenül nyújt minden évben szemkápráztató újítást az éppen aktuális epizód. Ezen az oldalon igyekeztünk összegyűjteni azokat az érveket, miért is érdemes mégis eredeti forrásból megvásárolni kedvenc labdarúgó játékunk évente megjelenő darabjait?! 

No-Warez-Social-logo

 1. A foci egy csapatjáték!
  Így igaz. Talán az egyik és legfőbb indok manapság a többjátékos és online funkciók miatt a pénztárhoz sétálni a frissen csomagolt FIFA játékkal. A tört verzió esetén nincsen lehetőség ezeknek a játékmódoknak a kihasználására. Az Electronic Arts központi szervereken keresztül köti össze a játékosokat, ezért egy megkérdőjelezhető forrásból származó játék esetén nincs lehetőség az úgynevezett “tört” szervereken történő játékra. A többjátékos bajnokságok és az Interaktív Világbajnokság mellett, amennyiben regisztráljuk eredeti szoftverünket, a játék során tapasztalati pontokat és FIFA tallérokat gyűjthetünk. Utóbbiak beválthatóak érdekes kiegészítőkre a játék erre a célra fenntartott digitális üzletében.
   
 2. Új bajnokságok!
  Nagyon sok levél érkezik minden évben a fejlesztőkhöz és a kiadóhoz is a lokalizáció kibővítése vagy új bajnokságok, csapatok játékba helyezése céljából. Ezeknek a kéréseknek a FIFA producerei igyekeznek eleget tenni, azonban a játék fejlesztésére szánt pénzösszeget eladások és népszerűség szerint osztják fel. Ebből az okból kifolyólag, nem elég csupán egy százezres petíciót gyűjteni a magyar NB1 FIFA játékba helyezésével kapcsolatban. Ugyanis ezzel csak a kritériumok egyik fele tud teljesülni. Mindezek mellett Magyarország népességéhez mérten kiemelkedő mennyiségű eladásnak is teljesülnie kell.
   
 3. “Reklamációt csak vásárlás után fogadunk el!”
  Abban az esetben, ha problémánk akad a játékkal vagy esetleg elégedetlenek vagyunk: eredeti játék vásárlása esetén lehetőségünk van a kiadótól terméktámogatást kérni. Ezt akár az EuroFIFA.hu képviselői segítségével is megtehetjük vagy hívhatjuk a dobozon található telefonszámot, ahol az Electronic Arts regionális munkatársai igyekeznek segíteni a felmerülő problémák megoldásában. Bizonyos esetekben akár eredeti FIFA játékunkat más, a kiadó által forgalmazott termékre cserélhetjük.
   
 4. A FIFA Torrent kényelmes és hamar lejön…
  Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk marad felkeresni a legközelebbi üzletet, majd besétálva leemelni a polcról az illatozó, frissen csomagolt dobozt. Sőt, nagyon sokan akadnak olyanok is, akiknek nincsen optikai meghajtójuk számítógépükben, ezért jobbnak látják egyszerűen torrent oldalakról letölteni a FIFA játékot. Az Electronic Arts sok más kiadóval együtt a kényelem biztosítása érdekében online üzleteket is üzemeltet. Az “Origin” névre keresztelt rendszeren keresztül, akár egyetlen kattintással letölthetjük a FIFA aktuális epizódját. A letöltési sebesség pedig garantáltan felveszi a versenyt a legnépszerűbb fájlmegosztó rendszerekkel.
   
 5. Flashelt Xbox vagy tört PS a tuti… vagy mégsem?
  Természetesen a digitális világban sok minden befolyásolható, módosítható. Elkerülhetetlen tehát, hogy az oly biztonságosra tervezett videójáték-konzolok tekintetében a különböző “okos” megoldásokról beszéljünk. Sokan azonban elfelejtik, hogy az egyes játékszoftverek stabil futtatásához garantált “környezet” csak abban az esetben biztosított, amennyiben az adott eszközt gyártó által megadott paraméterek mellett használjuk. Az időként letöltődő szoftver frissítések is a különböző játékprogramok stabil futtatását hivatottak biztosítani. Ezek a lehetőségek azonban tört eszköz esetén nem elérhetőek. Sőt, amennyiben Sony készülékünkkel próbálunk egy tört szoftver segítségével csatlakozni a PSN hálózatra, a rendszer végleg letiltja a hardwert, még akkor is, ha később már a jogtiszta szoftverrel szeretnénk azt használni.
   
 6. Kevés játékom van, de mindet végigjátszottam!
  A bőség zavara elég negatívan hat az emberre. Minél több játékot tudhatunk magunkénak rövid időintervallumon belül, annál kevesebb az esélye a végigjátszásnak és nem utolsó sorban az élvezetnek. Magyarországon egyáltalán nem olcsó mulatság videójátékhoz jutni. Főleg a legújabb konzolok tekintetében. Viszont minél nagyobb időintervallumon belül vásárolunk tiszta szoftvert, annál tovább válhatunk rabjává legújabb szerzeményünknek, annak minden offline és online funkciójával együtt. Amennyiben esetleg meguntuk, vagy túl sok gyűlt össze polcunkon, a legtöbb videójáték szaküzlet foglalkozik használt játékok forgalmazásával is. Egy bizonyos összegért cserébe beválthatjuk régi FIFA játékunkat és egy kevés ráfizetéssel azonnal hozzájuthatunk az új verzióhoz.

Az EuroFIFA.hu A magyar FIFA közösség rendezvényei, bemutatói során kizárólag magyar disztribútor által forgalmazott eredeti szoftvert használ. Szerkesztőink magángyűjteményébe tartozó videójátékok is kivétel nélkül tiszta forrásból származó termékek. Oldalunk elzárkózik mindennemű törvénybe ütköző tevékenységtől, különös tekintettel a megkérdőjelezhető forrásból származó videójátékokra. 

Támogasd Te is a magyar FIFA jövőjét, vásárolj tiszta szoftvert a hivatalos forgalmazók üzleteiben! 

 easfc_1