Vár az Alcohol League!

Most szombaton, július 11-én egy kellemes FIFA 15 versennyel várják a szervezők a FIFA-fejeket a Népszínház utcai Texas Sörözőben.

Bár az EuroFIFA szervezésében zajló FIFA Bajnokság éppen nyári szünetre vonult. A közösségben továbbra is igény van az offline versenyekre, így önszerveződő módon zajlanak versenyek az ország különböző pontjain. Így zajlik az Alcohol League is, mely meglehetősen sajátos módon bonyolítja le a küzdelmeket, ideális a szombat esti szórakozás megalapozásához.

A helyszín a II. János Pál pápa tér közelében a Népszínház utca 35. alatt lévő Texas Söröző, ide várják a jelentkezőket júlis 11-én 13:45-ig, hogy 14 órakor kezdetét vehesse a verseny Xbox 360 konzolokon.
Nevezni bárki nevezhet, aki betöltötte a 15. életévét, a nevezés díja egy korsó sör, vagy rövid ital vagy ha nem töltötted be a 18. életévedet (vagy nem iszol, vezetsz, stb.) akkor egy pohár üdítő.

A lebonyolítás a nevezők számától függően 4-5 fős csoportmeccsekkel kezdődik odavágós rendszerben, ahonnan a legjobb két-három versenyző juthat az egyeneskieséses szakaszba. Amennyiben valaki veszít, úgy meg kell hívnia a mérkőzés győztesét egy italra (sör vagy üdítő).

A versenyen az első helyezett 5000 forint, a második 3000 forint értékű fogyasztást nyer a Texas Söröző jóvoltából. Míg a bronzérmes 3 hónapos tagságot nyer a TIPPMIX NYERŐCSAPAT VIP csoportjába.