Válogatott kerethírdetés

Lezajlott oldalunkon a válogató, így teljesnek nyílvánítható a PlayStation3-as Magyar FIFA Válogatott kerete. Sokan szerettek volna részese lenni a nemzeti csapatnak, de ez most csak két játékosnak adódott meg.

Egy hete hirdettük meg, hogy a válogatottnak szüksége van két további emberre, ezért válogatót tartottunk. A 28 jelentkezőből végül Reményi Márton és Kovács Péter bizonyult a legjobb két játékosnak, így ők kaptak meghívót.

A válogatott kerete:

Nagy „B1g1” Ádám (csk)
Császár „Csaszi” Roland (csk)
Császár „Caesar” Norbert
Nagy „UVB92” Tibor
Brád „Realmarci” Márton
Reményi „Arsenalboy” Márton
Kovács „Pepe” Péter

Szövetségi kapitány: Petróczi „Redwing” Donát

A válogatott csapatkapitányát, B1g1-t kértük meg, hogy pár szóban mondja el a válogatottat illetően a következő időszakot:

Jelenleg tárgyalások folynak Spanyolország, Bulgária és Németország nemzeti csapatával, hogy 1-1 barátságos mérkőzést lebonyolítsunk. Úgy néz ki, hogy Spanyolország ellen pár héten belül ez össze is jön. Róluk tudni kell, hogy egy nagyon erős csapatról van szó! Csak 2-3 nevet említenék meg: Ralfitita (Rafael Riobó Sánchez), aki jelenleg nincs jó formában, de egy ilyen szintű játékosnál sosem lehet tudni, hogy mikor ér újra a csúcsra! Maximo12 (David Arboli), aki megnyerte az idei spanyol FIWC selejtezőt is! Végül, de nem utolsó sorban, herzex ( Alfonso Ramos Cuevas ), aki 2 napja megnyerte Dubajban a világbajnokságot!
Úgy tűnik, hogy lesznek kupák a válogatottak számára PS3-on, így ezekre kell felkészülni! Célunk, hogy minél jobb helyen végezhessünk ezeken!

Természetesen a válogatottat illetően, minden információról igyekszünk beszámolni az EuroFIFA-n a későbbiekben, mind a PS3-as, mind PC-s vonalon.

valogatottszurkolok