Válaszok a rajongók kérdéseire

Tovább folyt az EA Sport hivatalos Twitterén a kérdezz-felelek, ezáltal új részleteket tudtunk meg a játékról.

Első körben fontos megjegyezni, hogy amitől a legtöbben aggódtatok, hogy ez csak egy egyszerű mód lesz itt-ott egy kis lilával megspékelve a FIFA 12-ben, az nem igaz. Nagyon úgy néz ki, hogy két kapcsolat lesz a FIFA 12 és az Euro 2012 között, ezek pedig az EA Sports Football Club, vagyis amit elértek az Euroval TP-t, azt beszámítja a „közösbe”, valamint a gameplay, ezen nem változtatnak a fejlesztők.
Ami a kommentátorokat illeti, néhány szerencsésebb nemzet új, direkt az Eurora készített kommentátor hangokkal gazdagodik, ezek az angolok, franciák, olaszok, németek, spanyolok, hollandok és lengyelek. Sajnos a magyar kommentár nem változik.
A külső megjelenésre vonatkozólag megtudtuk, hogy tv kijelzők és minden tv-s „branding” a lehető legélethűbb lesz. A stadionok, amik érkeznek a DLC-vel, vagyis a hivatalos pályak csak az Euroban lesznek elérhetőek. A csapatok mezeit pedig megpróbálják minél előbb frissíteni, természetesen csak azokét, akik licenszelve vannak, legújabb információink szerint a magyar válogatott ebbe nem tartozik bele.
Amikor kihirdetik a 23 fős keretet, frissítik a csapatokat, viszont az adatbázis el fog térni a FIFA-s adatbázistól és nem is lehet őket összekötni.

eurobgmascot