Továbbfejlesztett EASFC

Amint az várható volt az EA Sports az első gameplay trailer mellett bejelentett még egy dolgot a készülő FIFA 13-mal kapcsolatban, mégpedig a tavaly debütált EA Sports Football Clubot fejlesztik tovább, hogy minél inkább multiplatform élménnyé gyúrják.

Nagyjából 3/4 11-kor került sor a FIFA 13 bemutatójára és rögtön az EA Sports Football Clubbal kezdték a prezentációt. Első körben egy nagy számot említettek, mégpedig, hogy 11 millió játékos van jelenleg a „három” játékból (FIFA 12, Euro2012, FIFA Street).

Négy új fejlesztést emeltek ki, amivel jobbá teszik a „FIFA szivét”.

Az első mindenki nagy örömére, hogy a FIFA 12-ben megszerzett tapasztalati szinteket, pontokat visszük tovább a FIFA 13-ba. Ez a lépés várható volt, mivel a FIFA Street is beolvadt a pontjainkba, nem okozott meglepetést ez a bejelentés.

A második már sokkal érdekesebb, mégpedig, hogy létrehoznak egy EA Sports Football Club katalógust, ahol a megszerzett pontjainkért vásárolhatunk különböző kiegészítéseket. Sok mindent fel lehetne sorolni, hogy mi minden áll majd rendelkezésünkre a régi mezektől kezdve a gólörömökön keresztül egészen a teljesítményfokozókig minden megtalálható lesz.

576567 10150947027294288 609756862 n

A harmadik, illetve valamilyen szinten ide tartozik a negyedik pont is a mobilitást szolgálja. Az EA Sports Football Club megjelenik iPhone, illetve iPad készülékeken is, a későbbiekben pedig az Android tulajdonosok is birtokba vehetik. Így mobil eszközünkről tudjuk majd kezelni, figyelemmel követni barátaink tevékenységét.

Ugyan előbb említettük a negyedik pontot, hogy össze lehetne vonni a harmadikkal, de mégis el kell szeparálnunk tőle, hiszen ez egy külön app, méghozzá iPhone készülékekre, ami alapvetően az Ultimate Teamünket lesz hivatott kiszolgálni. Így nem kell azon izgulni, hogy nem érünk haza, mire lejár a licit, vagy akár egy unalmasabb előadáson elő lehet szedni a telfont és a szomszédunk szóval tartása helyett az ultimate csapatunkkal is foglalkozhatunk.

Végül levetítették azt a tarilert, amit este 8 körül már bemutattunk nektek itt az oldalon.

A napokban remélhetőleg további információkat tudhatunk meg a Los Angelesben tartózkodóktól, hogy mégis mire számíthatunk az őszi megjelenéskor.