Szombaton irány a Corvin!

Kikapcsolódás, FIFA 12, nyeremények és szép lányok. Ezekben lehet része annak, aki október elsején, szombaton eljön a Corvin moziba. Az alábbi cikkben a legfontosabb szabályokat, tudnivalókat osztjuk meg veletek.

Általános információk
277081 228544680526069_2009472331_nA kapuk 9 óra 30 perckor nyitnak és az első 20 nevező automatikusan mehet a mozivászonhoz játszani. Hogy minél gördülékenyebb legyen és aki benne szeretne lenni az első húszban, az jobban jár, ha letölti és kitölti a regisztrációs ívet.
A várható nagy érdeklődés miatt és azért, hogy mindenkinek legyen lehetősége a mozivászonon játszani, selejtezőt tartunk. Itt nem sorsolással fog eldőlni a párosítás, hanem a regisztrációkor kapott szám alapján sorrendben. Szóval, ha nem akartok a haverotok ellen játszani, érdemes még a bejövetel előtt „trükközni”.
Hat selejtező kör lesz, amik folyamatosan fognak zajlani, nem lesz megállás. Ez azt a célt szolgálja, hogy meg tudjuk mondani, hogy melyik időintervallumban tudtok a teremben játszani, például a 21 és 60-as sorszám közöttiek győztesei 11 és 12 között.
A kupon, amit kaptok három részből fog összetevődni, erre figyeljetek és rendeltetés szerűen használjátok. Az egyiket még mi letépjük a selejtező folyamán; egyet megtarthattok, ezzel tudjátok majd igazolni, hogy az a sorszám a tietek; illetve a harmadik részt pedig a lányoknak tudjátok majd adni, de erről később.
Minden órában FIFA 12, Gamestar, FourFourTwo magazin, Sony ajándékok és mozijegyek találnak gazdára, valamint a nap végén EA ajándékcsomaghoz juthat az a szerencsés, aki nap közben nem járt sikerrel.

Helyszín: Corvin Mozi, Budapest
Időpont: Október 1 (szombat), 10:00 – 17:00
A belépés díjtalan.
Megközelítés: 4-es, 6-os villamos, 3-as metró Corvin negyed (régebben Ferenc körút) megálló

 

REGISZTRÁCIÓS LAP LETÖLTÉSE
Szabályok
A mérkőzésekre PlayStation 3 konzolokon kerül sor, természetesen a FIFA 12-vel. A selejtező folyamán 2×4 perces mérkőzéseken döntitek el, hogy ki a jobb, a mozivásznon viszont egyetlen 5 perces félidő alatt kell bizonyítanotok, döntetlen esetén tizenegyesek döntenek.
A játék előtt egy percetek lesz, hogy kiválasszátok, hogy kivel szeretnétek lenni, ám a csapatfelálláson sem ekkor, sem a mérkőzés folyamán nem változtathattok.

 

A SZABÁLYZAT RÉSZLETESEN

 

Szurkolólányok versenye
Itt az ideje, hogy magadra öltsd kedvenc csapatod szurkolói öltözetét! Vegyél fel mezt, köss a nyakadra sálat, fesd ki magad! Gyűjtsd össze a játékosok szavazatait! A nap végén a legaktívabb szurkolólányokat díjazzuk!
A részvételhez itt is külön regisztráció szükséges. Itt lép életbe a játékosok harmadik szelvénye, ezt kell megszereznetek megjelenésetekkel, kisugárzásotokkal, aktivitásotokkal.

A nap végén jelenlévő résztvevők között partnereink ajándékcsomagjait sorsoljuk ki, tehát megéri megvárni a rendezvény végét! A rendezvényről senki sem megy haza üres kézzel, minden regisztrált játékos ajándékot kap!

Részvételi szándékod jelezd a Facebookon!