Saját zenét a FIFA-ba!

Egyre többen kérdezitek, hogy hogyan lehet szurkolói hangokat és egyéb dalokat importálni a játékba. Ennek járunk ma utána.

Szerencsére az EA is felismerte, hogy a közösséget érdeklik az ilyen jellegű változtatások is, így nem csak a lassan-lassan kiforrott Creation Centrerel örvendeztet meg minket, de szurkolói hangokat is gyerekjáték a FIFA-ba importálni, PC-n, PS3-on és Xbox360-on is. Nincs szükség már instabil külsős programokra, ami vagy működik vagy nem, ez a megoldás garantáltan működik. Első körben leírjuk, hogy melyik platformon hogyan mentsétek el a zenéiteket, utána a játékon belüli kiválasztást. A menet működik a SzilardK’s OTP Bank Ligával is!

 

audiohubhun

 

PC
Hozzatok létre egy mappát a C: meghajtó gyökérkönyvtárába chants néven, ezen belül pedig alkönyvtárakat a különböző típusoknak, például a bevonulásnak, gólörömnek, stb. ezeken belül pedig csapatonként. Másoljátok be ezekbe a mappákba a szükséges zenéket.
Jelöljétek ki a kívánt zenéket és a jobb egérgom segítségével adjátok hozzá őket a Windows Media Player listához, miután megnyílik, mentsétek el a listát az alapértelmezett zenekönyvtárba (C:/felhasználó/Zene) m3u formátumban!

PS3
Másoljátok a zenéteket egy USB stickre, közismertebb nevén pendrivera lehetőleg egy mappába pakolva a dolgokat, majd helyezzétek be a PS3-ba. A főmenüben menjetek a Musicra és jelenítsétek meg az USB Device tartalmát, majd másoljátok fel a konzolotokra.
Hozzatok létre egy új playlistet és adjátok hozzá az előbb feltöltött mappát.

Xbox360
Első körben egy dologról meg kell győződni, hogy van e merevlemez a konzolban. Ez ugyanis elengedhetetlen, mert oda kell felmásolni a zenéket.
Csinálnotok kell egy zenei lemezt. Szurkolói hangokat nem igazán szoktak eredeti lemezként kiadni, így mp3-ban letöltve készítsétek el az audio CD-t. Tegyétek be a lemezt, amikor el kezdi lejátszani, akkor válasszátok a Rip CD funkciót és értelemszerűen haladjatok tovább.
Ha ezzel megvagytok, akkor az Xbox főmenüjéből jussatok el a Music Librarybe, ahol kattintsatok a Hard Drivera. Válasszátok ki a számokat, majd az Edit/Save Playlist gombbal mentsétek el a playlistet.

Játékban
Itt már sok dolga nem lesz senkinek. Csak be kell állítani a csapat(ok)hoz, vagy a ligá(k)hoz szánt dalokat. Ezt a következő útvonalon tudjátok elintézni: A FIFA TESTRESZABÁSA / SAJÁT ZENE ÉS SZURKOLÓK / SAJÁT ZENE ÉS SZURKOLÓK. Innentől adja magát minden további lépés.