Ötleteket várnak az új FIFA-hoz

Az Electronic Arts elindított egy új programot Game Changers néven, ami a kiadó sportjátékokkal foglalkozó részének segít a soron következő verziók fejlesztésében.

Ugyan a program nem újkeletű, korábban is létezett ez a fajta kapcsolat a fejlesztők és a közösség közt, mindig is érdekelték őket a visszajelzések egy-egy újításról, valamint arról, hogy mit látnának legszívesebben azok az emberek a szoftverben, akik nap mint nap használják azt. Ugyanígy Game Changers néven működött egy zárt közösség, a közösségi oldalak embereiből, akik a saját ötleteikkel próbálták segíteni a fejlesztőket. A másik módszer pedig, amit mi is alkalmaztunk, hogy a közösség véleményét, ötleteit összegyújtöttük és a közösségi kapcsolattartón keresztül eljuttattuk a fejlesztőknek. Az EA ezen most változtatott, mint az utóbbi időben megszokhattuk, közelebb hozzák a játékot a játékosokhoz, növelve a közösségi élményt. Ezért nyílttá tették az EA Sports Game Changerst! Nem csak a FIFA, hanem több EA Sports húzócímre is (Madden, NCAA, FIFA, Tiger Woods PGA Tour, NHL, NBA Live).

Ha van bármilyen ötletetek, hogy mivel lehetne feldobni a játékot, vagy csak nézegetnétek mások ötleteit, akkor látogassatok el a program weboldalára.

Ötletek beküldéséhez nincs másra szükségetek csak egy globális EA fiókra, amit minden bizonnyal regisztráltatok már online játékhoz, vagy bármi egyéb szolgáltatáshoz, valamint angol tudásra. Utóbbira feltétlenül szükség van, bár legjobb tudomásunk szerint vannak páran a felsővezetésben akik valamilyen szinten beszélnek magyarul, magyar barátnőik révén, de nem valószínű, hogy akár a világ legjobb ötletét is lefordítanák.

Szeretnék a készítők, hogyha ugyanazok az ötletek nem szerepelnének többször, ezért létrehoztak egy keresőt amit a jobb oldalon találhattok, ide pötyögjetek be pár kulcsszót és ha egyezést dob ki, akkor nem kell feltennetek a kérdést, elég akár csak a „Yes” gombra kattintani, ezzel szavazni is tudtok.

Apropó szavazás, ha ráértek, böngésszétek végig egész nyugodtan a többiek ötleteit, amikről a „Yes” és a „No” gombok megnyomásával véleményt is formálhattok. Valamint hozzá is szólhattok, megerősítve a posztolót a remek gondolatban, esetleg kiegészítve azt.

A felvetéseteket beküldeni a jobb oldalon lévő kereső alatt található hatalmas kék gombra kattintva tudtok, amin a „Submit new idea” felirat virít. Meg kell adnotok egy max. 64 karakteres címet, egy leírást, kiválasztani a játékot, valamint néhány kulcsszót is a könnyebb keresés érdekében.

gamechangerswebsite