Október 22-én FIFA Klub!

Folytatjuk a FIFA 12-es szezonban is az Electronic Artsszal közösen rendezett FIFA KLUB versenysorozatot. Ezúttal is számos nyeremény és kiválló hangulat fogadja majd az érdeklődőket.

2011. október 22-én tartjuk az első őszi FIFA KLUB offline bajnokságot a már megszokott Club4Players szórakozóhelyen. Minekután a helyszín ugyanaz, a szervezők ugyanazok, csak a játék változott, minden megy a megszokott kerégvágásban, nagy újdonsággal nem tudunk szólgálni. Akik esetleg korábbi képek vagy beszámolók alapján kedvet kaptak, nekik most bemutatjuk a rendezvényt, a régi motorosok pedig feleleveníthetik az emlékeket.
A FIFA KLUB az Electronic Arts és az EuroFIFA közös rendezvénye a budapesti Club4Players nevű „konzolkocsmában”, amit az Ó utca 36. alatt találtok. A verseny célkitűzése, hogy offline körülmények között is fel tudjatok készülni az FIWC-re. A szabályzat is ehhez igazodik, ám az idő szűkössége miatt, néhány módosítást eszközölnünk kell. Ezeket megtaláljátok a verseny hivatalos oldalán a regisztrációval együtt, ám mivel a FIFA 12-vel érkezett számos újítás ez még nem tekinthető véglegesnek, e hét végére igyekszünk ezt a problémát orvosolni.
A küzdelmekre egyeneskieséses rendszerben kerül sor, hogy senkinek se lehessen alkalma hibázni és a végén tényleg a legjobb nyerjen. Nyeremények ezúttal is Electronic Arts és EuroFIFA ajándékok lesznek, valamint igyekszünk bevonni még több támogatót.
A hely jellegéből adódóan megkérünk benneteket, hogy ételt, italt ne hozzatok magatokkal. A C4P baráti árakkal vár benneteket, valamint ismét kapható lesz a múltkor nagysikerű Klub Menü.

klubflyer