Ne maradj le semmiről!

Új szolgáltatással bővült az EuroFIFA, annak érdekében, hogy senki ne maradjon le soha a legújabb eseményekről, határidőkről.

Többen jeleztétek, hogy jó lenne egy hely, ahol bármikor megtekinthetőek lennének a különböző, FIFA-t érintő dátumok, mert kényelmetlen a cikkekben keresgélni ezek után. Sokat gondolkodtunk azon, hogy mi lenne a tökéletes megoldás, de mindegyiknél akadályokba ütköztünk az általatok használt platformok és programok miatt, nehéz találni egy olyat ami mindegyikkel képes szinkronizálni, illetve nem is használja mindenki őket. Végül azt a megoldást találtuk, hogy maradunk a kaptafánál, nem visszük ki külső programba az értesítést, hanem integráljuk az EuroFIFA-ba.

A főoldalon és a cikkeknél található oldalsó sávban, ahol többek közt a Facebook oldalunk és Twitter csatonránk is megtalálható helyeztünk el egy havi bontású naptárat. Itt kékkel lesznek jelölve a kritikus dátumok, amennyiben rájuk kattintotok a részleteket is megtudhatjátok.

Igyekszünk minden fontosabb eseményt felvinni, így az online bajnokságok határidejeit, a FIFA KLUB-ok és más versenyek időpontjait, FIFA-k megjelenését, illetve nagyobb hírek várható időpontját. Továbba minden, az országban megrendezésre kerülő offline versenyt is szívesen felviszünk. Ehhez szükségünk lesz a Ti közreműködésetekre is. Amennyiben lakóhelyeteken szerveztek egy bajnokságot és szeretnétek felvinni a Magyar FIFA Közösség Naptárába, írjatok egy e-mailt a részletekről az info@eurofifa.com címre.

Amennyiben nem szeretnétek kattintani a különböző időpontokra, a legfelső sötét sávban klikkeljetek a FIFA Naptár menüpontra és ott egyből a részleteket is láthatjátok a dátumokkal együtt.