Miért játsszunk a FUT14: World Cuppal?

Tegnap este írtunk róla, hogy az Electronic Arts bejelentette: május 29-én érkezik a Világbajnokság minden konzolra és PC-re. Egészen pontosan az Ultimate Team keretén belül egy frissítéssel lesz elérhető.

Most az EA saját honlapján felsorolt 5 indokot, hogy miért érdemes frissíteni és játszani vele.

1. Ingyenes
A FUT14: World Cup egy ingyenes frissítés Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 és PC platformokra. Élvezd a Világbajnokság nyújtotta élményt a FUT teljesen elkülönített részén

2. Valósághű 2014 FIFA World Cup élmény
A 2014 FIFA World Cup-ra kijutott mind a 32 csapat teljes keretével megtalálhatóak lesznek benne, mellettük az adidas® Brazuca hivatalos labda és a rioi Estadio do Maracana is. A te feladatod, hogy meghódítsd a világot!

3. Új kártyák
Máshogy néznek ki – mások is. A játékos új fényképeivel és a VB arculatának megfelelő külsőbe öltözött kártyákkal tudod kiállítani a csapatod. Néhány játékos értékei a Világbajnokságra frissítve lettek.

4. 2 az 1-ben csomagok: Ingyenes FUT Arany csomagok MINDEN FUT14: World Cup csomag kibontása után
Igen, igaz! Mindegy egyes World Cup csomag tartalmaz egy INGYENES Arany csomagot az alap FUT 14 számára. Tartsd szemmel a FUT 14 csapatodat és a piacot a VB ideje alatt is.

5. Ez a Világbajnokság
Ez az első alkalom, hogy a Világbajnokság megjelenik A FIFA Ultimate Teamben. Játszd végig a tornát akár offline akár online módban a csoportmeccsektől az egyenes kiesésekig. A FIFA legnépszerűbb játékmódja végre elhozza a világ legnagyobb futball-eseményét.