Mi lesz a Rangersszel?

Mint azt bizonyára minden foci-rajongó tudja, a modern foci egyik nagy vívmányaként, a bajnoki címek tekintetében világrekordernek számító glasgowi Rangers FC csődbe ment és 54 bajnoki cím után a skót negyedosztályba száműzték őket.

rangers logoA klub rengeteg rajongója és a kérdésözönök miatt az Electronic Artsnak reagálna kellett a helyzetre, így a szokásokkal ellentétben már most nyilatkoznak a következő FIFA ide vonatkozó licenszeiről.

Az EA szóvívője az alábbi tájékoztatást adta:

„Licensz-szerződésünk van a Skót Premier Ligával. Velük beszéljük meg a liga felépítését és várjuk a döntésüket a 12. csapatról. (azóta kiderült, hogy a Dundee az – a szerk.) A FIFA 13 szeptember 28-án jelenik meg, miután már elkezdődik a skót pontvadászat – így rugalmasan tudunk igazodni a helyzethez.”

„Ami a Glasgow Rangerst illeti, egyelőre nem hoztunk döntést velük kapcsolatban, valószínűleg tárgyalásba kezdünk velük, hogy külön belekerüljenek a FIFA 13-ba.”

Két dolog is kiderült ebből, az egyik, hogy a skót liga marad a játékban, valamint, ha minden jól megy, akkor a Rangers is elérhető lesz, minden bizonnyal az Egyéb Területekben.