Megjelent a magyar bajnokság!

A magyar bajnokság régóta téma a közösség körében, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor végre alapból megtalálható lesz a játékban. Erre a pillanatra még biztosan várni kell, azonban közösségünk lelkes tagjainak hála mindig van megoldás, mint ahogy most is. Ugyanis SzilardK erőfeszítő munkájával elkészült egy olyan Creation Centeres változata az OTP Bank Ligának, ami garantált szórakozást nyújt! A kiegészítés pont annyit nyújt, amennyit alapból is megkapnánk, hogyha benne lenne a magyar elsőosztály a játékban, így egy korrekt adatbázist, mezeket és logókat.

Letöltés menete

Mielőtt rákattintatok a lenti linkre, látogassatok el a Creation Center honlapjára és lépjetek be EA-s felhasználótokkal. Miután rákattintatok a cikkben lévő letöltés gombra megjelenik előttetek a játék adatlapja. Itt a jobb felső sarokban található egy nagy piros gomb, rajta a szöveggel, hogy „Bookmark Tournament”, erre kattintsatok. Itt nem fog letöltődni, ne várjátok, irány a játék!
Fontos, hogy be legyetek jelentkezve a játékban azzal az EA-s ID-val, amelyikkel beléptetek a CC oldalán. Miután erről meggyőződtetek játékon belül kell elindítanotok a letöltést. Ehhez menjetek az Alkotóközpontba (FIFA TESTRESZABÁSA / ALKOTÓKÖZPONT) Itt felajnálja, hogy vegyetek a FIFA 12 Üzletben különböző csomagokat, ezzel egyelőre ne foglalkozzatok, kattintsatok a Mégsére.
Az Alkotóközpont képernyőn lépjetek át a Bajnokságok fülre, és meg kell, hogy jelenjen előttetek a liga. Nyomjátok meg azt a gombot, amelyikre az alsó sorban jelzi a letöltés megkezdését, várjátok meg míg leér, semmiképp se szakítsátok meg és már játszhattok is.

 

cikkbemagyar

 

A játékban
Ha keresitek kedvenc magyar csapatotokat, akkor az országoknál ne Magyarországot keressétek, hanem az Alkotóközpontot, Anglia előtt.
A Karrier módot csak pénzért lehet játszani, ennek ára 160 MSP, illetve 1,25 angol font, ezt meg tudjátok venni a FIFA 12 Üzletben (ONLINE / SAJÁT FIFA 12 ONLINE / FIFA 12 ÜZLET), illetve az Xbox Live Marketplacen és a Playstation Storeban. Sajnos PC-n Magyarországról ez a funkció nem érhető el, próbáljuk kideríteni, hogy miért és megoldást találni rá*. Azok, akik rendelkeznek EA SPORTS Season Tickettel, nem kell fizetniük ezért a szolgáltatásért.

 

LETÖLTÉS

*Update Elérhetővé vált PC-n is a Karrier mód! KLIKK

Update2 téli átigazolások is belekerültek a kiegészítésbe!