Ma este EA sajtókonferencia!

Ma este magyar idő szerint 22 órakor lerántja a leplet az Electrinc Arts a FIFA sorozat következő tagjáról, a FIFA 16-ról.

FIFA 16 Barcelona Neymar Messi

Májusban már bemutatkozott a FIFA 16 egy olyan újdonsággal, ami mérföldkőnek számít a játék majd negyedszázados történelmében. Mégpedig, hogy 12 női válogatott is helyet kap a FIFA 16-ban.
Természetesen erősen meglepődnénk, ha ez lenne a legnagyobb dobásuk az idei évre és a sajtóközlemény sem erről árulkodik.

A FIFA 16 megreformálja a pálya egész területét, hogy egy kiegyensúlyozottabb, hitelesebb és izgalmasabb futball élményt nyújtson a játékosoknak, egy magasabb szinten való versenyzéshez. Valamint egy teljesen új lehetőséget a játékra!

A első része valószínűleg a szokásos gameplay-beli módosításokat hozza, az eddig megjelent teaser videó és a cikkben is látható kép alapján, grafikában is erősíteni fognak. A második mondat viszont érdekesen hangzik, kíváncsiak vagyunk a trailerre, illetve arra, hogy a sajtótájékoztatót mit mutatnak meg nekünk.


 Másik témakör pedig a mobil platformokra fejlesztett verzió. Azt már megerősítették, hogy sem PS Vitára, sem Nintendo DS-re nem jelenik meg a játék, így a FIFA 16 esetén csak a mobiltelefonokra és a táblagépekre kell összpontosítaniuk. Itt is komoly újításokra számíthatunk.

Az EA SPORTS™ FIFA lenyűgözően új konzolszintű gameplayt hoz el nekünk, ami teljes mértékben kihasználja a legújabb mobileszközök erejét – ez valóban a következő generációs mobil FIFA.

Ebbe az idézetbe belefér bármi. Nyilván nem a jelenlegi generációs koznolokra gondolnak, hanem az előzőre, de ezektől a tenyérméretű eszközöktől ez is lenyűgöző teljesítménynek ígérkezik.

Mi már izgatottak vagyunk az egész héttől, várunk benneteket este az EuroFIFA-n, hogy elsőként értesülhessetek a FIFA 16 legnagyobb dobásairól.