Juss be a varsói FIWC TOP16 közé!

Szombaton, április 7-én FIFA bajnokság lesz a PlayIT-en a Millenáris B csarnokában. A bajnokság győztese egyenesen bejut a lengyelországi Varsóban megrendezésre kerülő hivatalos FIWC Offline Selejtező legjobb 16 játékosa közé!

Hasonlóan a tavalyi évhez idén is megkapják a magyar játékosok a lehetőséget, hogy – hivatalos selejtező hiányában – kijussanak egy hivatalos selejtező legjobbjai közé.

A verseny a most szombaton megrendezésre kerülő PlayIT-en lesz megtartva. A résztvevők számát az idő miatt 128-ban vagyunk kénytelenek maximalizálni, ehhez létre lett hozva egy előnevező oldal, itt tudjátok leadni a nevezést.

Lebonyolítást illetően optimális esettel számolva a hivatalos, angol nyelvű FIWC szabályok lesznek érvényben és mindig erre fogunk hivatkozni. A csoport meccsek során, illetve a negyeddöntőkig 2×5 perces félidőkkel, onnantól pedig 2×6 percesekkel fogtok játszani. A nehézségi szint Világklasszisra lesz beállítva, a kameranézet pedig Tele. Az egyeneskieséses szakaszban hosszabbítás van és ha az sem dönt, jönnek a tizenegyesek.

PlayIT
Helyszín: Millenáris Park, B csarnok
Időpont: 2012. április 7. 10:00
Belépő: 1000 forint (100%-ban levásárolható az 576-ban, például az Euro 2012-re)

EA Sports FIFA Cup
Helyszíni regisztráció megerősítés: 10:00-10:30
Előregisztráció az alábbi linken: http://momart.hu/fifacup2012
Az angol szabályzat magyarra fordított változatának ide vonatkozó részei: http://www.eurofifa.hu/FIWC_szabalyzat.pdf
Nyeremény: Utazás, szállás Varsóban, valamint egy hely a varsói FIWC Selejtező TOP16 játékosa között