Játszd újra a foci EB-t!

Ahogy egy régi mondás tartja: “miután az általad igen-igen kedvelt együttes megnyeri a bajnokságot, hátradőlsz, szürcsölsz egyet a karfán pihenő italból és kikapcsolod a konzolt.” Az elképesztően élethű FIFA 12 videójátéknak köszönhetően, most Te lehetsz a kontinens legjobbja. Játszd úrja a foci EB-t és vidd el az étékes nyeremények egyikét!

A helyszín a Klauzál utcaában található Doboz elnevezésű szórakozóhely. Fontos információ, hogy a belépést 18 éven aluliak számára nem ajánljuk. Lebonyolítás tekintetében a verseny csoport körökben zajlik majd, ezután egyenes kieséses rendszerben folytatódik a kűzdelem. Természetesen, mint azt már megszokhattátok előjelentlezésre is lehetőség lesz hamarosan Facebook oldalunkon. Érdemes magatokkal hoznotok barátotokat vagy barátnőiteket. Ugyanis a legjobb szurkoló csapatok között is gazdára találhat egy-egy a támogatók által felajánlott ajándék. Erről részletek a helyszínen.

A hangulatot az Európa Bajnokság hivatalos zeneszerzője DJ Karmatronic biztosítja majd. Az este folyamán több neves magyar lemezlovassal is találkozhattok a Dobozban illetve egy Ír zenekar is tiszteletét teszi majd.

A nevezési díj 2 000 HUF, amihez 2 db üdítő és egy igazán méretes hamburger jár. Ezt a bárpultnál vásárolhatjátok majd meg. A helyszínen csinos hostess lányok segítenek majd mindenkinek a nevezésben. A belépés a rendezvény egész ideje alatt ingyenes, így annyi szurkolót hoztok magatokkal amennyit csak elbír a padló.

A héten mégtöbb információval szolgálunk majd nektek a rendezvénnyel kapcsolatban. Mindenképpen látogassatok el a www.konzolokszervize.hu és a www.doboz.pm weboldalakra, ahol szintén írunk az eseményről.

Várunk mindenkit sok szerettel július 11-én, szerda délután 3 órakor a Dobozban!

jatszdujraplakat