Irányítsd hanngal a FIFA 13-at

A június elejei E3-on, a Microsoft konferencián került bejelentésre a FIFA 13 Kinect-támogatása. Most Ian Jarvis, a projekt producere nyújt egy kis betekintést egy videó formájában, abba, hogy mit élhetnek át azok, akik az Xbox-uk mellett rendelkeznek egy Kinecttel is.

A Kinectet részletesen valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, nagyvonalakban annak aki nem tudná, az a lényege, hogy mozgással, illetve hanggal vezérelhetjük az Xbox-játékunkat.

FIFA esetén elég brutális lenne, ha mozgást kéne végezni a TV előtt, egy-két váza, virág sokaknak bánná a műveletet, úgyhogy az EA a hangirányítást választotta.

Komplett meccset természetesen nem tudunk levezényelni vele, azonban Karrier vagy Légy Profi módban egy teljesen új szintre emelhetjük a játékélményt. Edzőként instrukciókat tudunk adni, a cserére, formáció és taktika váltásokra. Ez hatalmas előny, ugyanis nem zökkenünk ki a ritmusból azzal, hogy megállítjuk a játékot!

Amennyiben például Virtuális Profinkkal játszunk a társainkat tudjuk irányítani és véleményezni a játékvezető döntéseit.

A Kinect-támogatott FIFA13 ősszel érkezik, a világ minden táján elérhető lesz, minden támogatott nyelven.