Indul az EuroFIFA Olimpia

Már javában zajlanak a XXX. nyári olimpiai játékok, a futball ugyan részt vesz az eseményen, de nem a virtuális gyepen, ezért számotokra az EuroFIFA kínál lehetőséget, hogy elsők lehessetek.

Ugyan többször felmerült, hogy az EB után jó lenne az Olimpiát is megrendezni virtuálisan, azonban a hiányos licenszek miatt, erre nincs lehetőségünk, hisz a kint lévő csapatok többsége nem található meg a játékban. Így mindenki szabadon választhat magának csapatot, legyen az klubcsapat vagy válogatott.

A küzdelmek egyeneskieséses rendszerben fognak zajlani, az EuroFIFA általános szabályai szerint BO3-ban. A versenyt meghirdetjük mind PS3, mind pedig PC/Mac kategóriában. Fontos, hogy a regisztrációtokat követően csatlakozzatok a megfelelő Facebook csoporthoz (link a fenti közösség menüpontból érhető el) is, enélkül ugyanis nem érvényes a nevezésetek. Természetesen nem zárjuk ki az Xbox 360 játékosokat sem, amennyiben kellő létszámban jelzitek, akár az oldalunkon, akár a facebook falunkon, hogy szeretnétek versenyt, elindítjuk azt is.

Nevezési idő: 2012. július 30. 19:00 – 2012. augusztus 2. 20:00
Befejezési határidő: 2012. augusztus 15. 24:00