EuroFIFA Olimpia: Eredményhirdetés

Az Olimpiai láz hevében a FIFA szerelmesei is megmérkőztek egymással, a magyar online játék vezető platformjain, PC-n és PS3-on egyaránt. Az érdeklődés a nyeremények híján is számottevő volt, ami a sport ünnepén nem is meglepetés.

eurofifaolimpia

A bajnokság során igyekeztünk felkészíteni versenyzőinket a jövőben életbe lépő szabályrendszerrel, mely a mérkőzések lejátszási határidejének szigorításán alapszik. A játékosoknak többé-kevésbé sikerült is alkalmazkodni az újdonságokhoz, amelyet bizonyára nehezített a nyaralások és a fiatalok körében egyéb szünidei elfoglaltságok. Mindez nem lesz hátráltató tényező az uborkaszezon végeztével, így szeptembertől igazán “bekeményíthetünk”. A versenyek komolysága és ezáltal beláthatóbb időtartama nagyban hozzájárulhat rendezvényeink színvonalának növekedéséhez. Mielőtt azonban elmerülnénk a részletekben, lássuk milyen eredmények születtek!
I. EuroFIFA Olimpia – PlayStation 3

1. Szűcs Zoltán
2. Galambos Richárd
3. Fogarasi István és Geiger Zoltán

I. EuroFIFA Olimpia – PC

1. Csiklya Csaba
2. Molnár Sándor
3. Lamik Attila és Buzsáki Bálint


A továbbiakban is érdemes lesz figyelni bennünket, hiszen a szezon utolsó megmérettetése még hátravan, ahol az online bajnokságainkon aktív platformok játékosai egy-egy értékes játkszoftverért küzdhetnek meg! Vajon melyikért?! További részletek hamarosan…


london-2012-olympics-wallpaper-1