Huszonhatodikán folytatjuk!

Ahogy azt már láthattátok az októberi FIFA KLUB-on kiplakátolva, november 26-án ismét várunk benneteket a Club4Playersben egy hatalmas FIFA-zásra.

A FIFA KLUB rendezvénysorozat FIFA 12-es sorozatának második eseménye következik 2011. november 26-án a megszokott helyszínen, a Club4Playersben változatlan szabályok között. A verseny egyeneskieséses rendszerben zajlik, a mérkőzések lejátszására 2×4 perc áll rendelkezésetekre, ha ez idő alatt nem juttok dűlőre, akkor 11-es párbajban dől el, hogy ki jut tovább. A kontrollereken, illetve a csapatfelálláson, taktikákon a mérkőzés elején 2 perc alatt változtathattok, azonban a védekezés kötelező jelleggel taktikus!
Regisztrálni a verseny megújult honlapján lehet a Regisztrációra kattintva, itt ezen felül megtaláltok minden szükséges információt a versenyről.

Ismét megkérünk mindenkit, hogy a helyszín jellegéből adódóan ételt, italt ne hozzon magával. A már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő Klub Menü ismételten kapható lesz kedvezményes áron.

fifaklubnovember