FIFA 14: Újabb ligák?

Előző cikkünkben ahol is a FIFA 14 legügyesebb játékosait soroltuk fel, feltűnt pár olyan liga is, melyek eddig nem szerepeltek sem a sajtóanyagokban, sem egyéb csatornákon nem jelezték, hogy még tovább bővült az idei licenc adatbázis.

Aki esetleg nem látta, érdemes megnézni a hivatkozott cikkünket a FIFA 14 ötcsillagos játékosairól.

Elsőre fel sem tűnt nekünk, azonban többen is felhívtátok figyelmünket, hogy megbújt a ligák közt pár érdekesség.

Mégpedig a ghánai Quincy Owusu-Abeyie sorában, aki a Panathinaikos játékosa. Idáig természetesen nem érdekes, hisz a Panathinaikos már nagyon régóta jelen van a játékban. Viszont a liga megjelölésénél nem a Shakhtar Donetsk (újabb bizonyíték, hogy benne lesznek!) mellett szereplő Rest of World található, hanem Greece A’Ethniki, ami a görög elsőosztály megnevezése. Úgy tűnik tehát, hogy a foci iránt fanatikusan rajongó 11 milliós ország bajnoksága is részét képezi a FIFA 14-nek.

A másik liga pedig pár sorral lejjebb lelhető fel. Jorge Valdivia, a híres Palmeiras játékosa, akik tavaly estek ki az első osztályból. A klub mellett Brazil Serie B látható, így feltételezhetjük, hogy a brazil másodosztály is helyet kap a FIFA 14-ben.

Végül pedig ugorjunk vissza a lista elejére… A hatodik sorban Khethokwakhe Masuku csapata mellet a South Africa Premier SL szerepel, ami arra utal, hogy a 2010-ben Világbajnokságot rendező Dél-Afrika elsőosztályát is megnyerhetjük például a Karrier módban.

Pletykák egyébként még szólnak az argentín másodosztályról és a török elsőosztályról is.