FUT: Szerver leállások jönnek

Már csak pár hónapra van a FIFA 14 megjelenése, erre az Electronic Arts rendszergazdáinak is fel kell készülnie, éppen ezért az elkövetkező időszakokban időnként elkerülhetetlen lesz, hogy belebotoljunk egy-egy szerver leállásba.

A napokban egy fórum üzenetben hívta fel az EA Sports a játékosok figyelmét, hogy a FIFA Ultimate Team és az EA Sports Football Club szerverei leállnák, azonban ez nem csak a ritka pillanatok egyike lesz, hanem innentől kezdve bármikor számíthatunk leállásokra.

A legutóbbi (július 11.) leálláskor ezt írták:

A mostani karbantartással az a célunk, hogy felkészítsük az online infrastruktúránkat a FIFA 14 kiszolgálására. A következő hetekben több hasonló leállás is lesz, amit az időpontokhoz közel fogunk közölni veletek. Kérjük figyeljétek a Twitter csatornánkat a további információkért és köszönjük a megértéseteket!


Ezek a karbantartások csak az Ultimate Teamet és az EA Sports Football Clubot érintik. Igyekszünk mi is figyelemmel kísérni az EA Sports hivatalos Twitter csatornáját és értesíteni bennteket a leállásokról!