FUT Legends tudnivalók

Már bő két hete elérhetőek az Xboxon FIFA-zó FUT 14 játékosok számára a FUT Legends extra tartalom. Az EA által közölt gyakori kérdések alapján megyünk végig a legfontosabb tudnivalókon.


A 42 legendát a szerencsésebb Xbox 360 vagy Xbox One FIFA-fejek az arany csomagokban találhatják meg és feltűnően különböznek a többi játékostól. A legendás kártyák más alakúak, fehér alapszínűek arany kerettel.

Minden héten kiemelnek egy játékost, akit sokkal nagyobb eséllyel lehet megtalálni az adott héten. Természetesen a többiek is elérhetőek lesznek, pusztán az előfordulási gyakorisága a refelektrofényben lévő játékosnak nagyobb. Ezt a játékost minden pénteken magyar idő szerint este 7-kor változtatják. Érdemes tehát megjegyezni, hogy szerda este héttől a hét csapata, péntek este héttől pedig a kiemelt játékost közli az Electronic Arts. Jelenleg a francia Patrick Vieira az a játékos, akit legnagyobb valószínűsséggel meg lehet találni.

Lehetőségünk van kihívni minden héten a Team of the Weekhez hasonlóan egy legendákból összeállított csapatot is. Akárhányszor kihívhatjuk edzés gyanánt őket, hogy bebizonyítsuk magunknak mennyire jó csapatot is állítottunk össze, azonban egy héten csak egyszer kapunk ezért jutalmat.