FUT 14: Újítások

Jelentős változásokat hoz a FIFA 14 esetén az Ultimate Team. A világon a legnépszerűbb játékmóddal naponta 3,4 millió ember játszik és a közösségi csatornáinkat olvasva itthon is egyre népszerűbb köztetek.

Új „kémiai” rendszert kap a FUT 14, ami sokkal mélyebben nyúl a mód ezen részéhez. Az új rendszernek hála minden csapatot és játékost egyedivé tudtok varázsolni. Különböző stílusok rendelhetőek a kapusokhoz, védőkhöz, középpályásokhoz és támadókhoz. Ezek a beállítások a játékosok képességeivel összhangba kerülnek és így alakul ki a végleges „kémiai képlet”. Ezek a beállítások nagyban befolyásolják csapatod teljesítményét, csak úgy, mint a valós életben.

A közösségi nyomásnak hála visszatér az Online Single Match, ahol ki tudjátok próbálni játékosokat.

Kiterjesztik a Seasons módot 10 osztállyal feljutás-kiesés rendszerben. Nyomon tudjátok követni korábbi eredményeiteket és érméket, tárgyaka és játékosokat nyerhettek értük.

Átszabják a FUT talán leglényegesebb elemét, az átigazolási piacot egy sokkal inkább felhasználóbarát felületté, ahol most már lehetőség van név szerint rákeresni játékosokra és összehasonlítani őket sajátjaitokkal. Az átigazolási piacról szerzett játékosok nem fognak rendelkezni automatikusan a „Chemistry boost” („kémiai tunning”), ennek aktiválódáshoz 10 mérkőzést kell játszaniuk. Azonban a különböző csomagokból szerzett focistáknál ez egyből elérhető lesz.

Ezentúl lehetőség lesz a FIFA Ultimate Team történetében először beállítani a csapatban játszók mezszámait és a rúgó játékosakat egyenesen a csapat központban.