FUT 14: Legendás játékosok

A sajtókonferencián David Rutter mögé kivetített képet a FUT 14-ben megszerezhető legendás játékosokról kiadta az EA Sports a sajtónak. Így lehetőség van kivesézni, hogy pontosan kiket is tudunk adott esetben szerepeltetni a csapatunkban.

A listát végigböngészve észrevehetjük, hogy – néhány kivételtől eltekintve – leginkább azokkal a játékosokkal igyekeznek megfogni az Xbox-os közösséget, akikre még akár emlékezhetnek is, hiszen nem olyan rég vonultak vissza. Valószínűleg ebből adódóan magyar játékost sajnos nem találunk a 39 kártya közt. Ott van viszont Lothar Matthaus a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.

A FUT 14-ben szereplő játékosok: Dennis Bergkapm, Olivier Bierhoff, Sol Campbell, Fabio Cannavaro, Rui Costa, Hernán Crespo, Frank de Boer, Marcel Desailly, Paulo Futre, Stefan Effenberg, Robbie Fowler, Ruud Gullit, Gheorghe Hagi, Fernando Hierro, Filippo Inzaghi, Patrick Kluivert, Henrik Larsson, Jens Lehmann, Gary Lineker, Freddie Ljunberg, Paolo Maldini, Lothar Matthaus, Gary Neville, Michael Owen, Pauleta, Pelé, Robert Pires, Frank Rijkaard, David Seaman, Teddy Sheringham, Andriy Shevchenko, Davor Suker, Marco van Basten, Edwin van der Sar, Ruud van Nistelrooy, Patrick Vieira, Christian Vieri, George Weah, Gianfranco Zola