FUT 14: Érkezik a Világbajnokság

Nem maradnak világbajnokság nélkül azok a játékosok sem, akik nem rendelkeznek PS3-al, vagy Xbox 360-al, ugyanis a napokban megjelent mobilos frissítés után, a minap az Electronic Arts bejelentette, hogy május 29-én érkezik a FIFA 14 legnépszerűbb módjához egy kiegészítés, ami megjeleníti a Világbajnokságot a FUT 14-ben.

A FIFA 14 Ultimate Team: World Cup egy külön része lesz a FUT 14-nek, elérhető lesz mind a 32 csapat, mely a nyári tornára kvalifikálta magát, az eredeti mezeikkel címereikkel, a VB hivatalos labdájával a Brazucával, valamint az Estadio do Maracana is helyet kap a frissítésben. Ezeken felül a hangulatot is megpróbálják kicsit „vébésebbé” varázsolni.

Lehetőség lesz akár egy kint lévő, valóságos csapatot felépítve végigverekedni magunkat a többieket online és offline módban egyaránt. De ha mi magunk állítanánk össze az álomcsapatot a FUT alapelveit nem feladva össze is válogathatjuk. Ehhez új kémiai rendszert vezettek be, ahol a nemzet, valamint a kontines is befolyásoló tényező.

A frissítés ingyenesen elérhető lesz Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 valamint PC platformokon május 29-én.