Frissítés az OTP Ligához

SzilárdK ma egy kisebb frissítést hajtott végre az OTP Bank Liga Creation Centre kiegészítőn, ami több, mint 1100 letöltéssel az összesített TOP20 letöltési listába igyekszik. Kijavított kisebb hibákat és csiszolt pár játékos értékein.

Akik rendszeresen játszanak a SzilardK’s OTP Bank Ligával feltűnhetett nekik néhány bug, ami nem a készítő, hanem a Creation Centre hibájából eredet. Szerencsére az Electronic Arts is felfigyelt a problémára és kijavította azt.

Az egyik ilyen volt, hogy nem lehetett beállítani a csapatkapitányokat. Ez természetesen a kiebb hiba, egyrészt nem látványos, másrészt a játékban igazándiból nincs jelentősége, hogy kinek van a karján a szalag.
A második probléma viszont sokkal bosszantóbb volt. Mégpedig, hogy nem lehetett átállítani a pontrúgásokat végrehajtókat, így a rögzített szituációkat a kapusok végezték.
Mindkét hibát kijavították központilag és SzilárdK is szánt rá egy kis időt, hogy megcsinálja a hamarosan végetérő pontvadászatot.
Továbbá ismét volt egy kis csiszolás a játékosok értékein, ezeket nem részleteznénk, játék közben úgyis meg tudjátok tapasztalni.

Az alábbi linkre kattintva tudjátok letölteni a kiegészítést:

LETÖLTÉS

 

Előbb be kell jelentkezni EA Sports fiókotokkal, a kiegészítést „bookmarkolni”, majd játékon belül az Alkotóközpont menübe belépve letölteni.

A kiegészítés működik PlayStation3, Xbox360 és PC platformokon egyaránt.

fifa 120122 2242237