Football Club alkalmazás WP8-ra is

A három népszerű mobil platformból egyelőre csak iOS-en és Androidon volt elérhető az az ingyenes kiegészítő app, aminek segítségével távol a gépünktől, mobilunkról tudjuk rendezni FIFA 14-es dolgainkat. Azonban az alkalmazás megjelent a Windows Phone Storeban is.

A Football Club app segítségével az Origin felhasználói fiókunkba belépve lehetőség nyílik megnézni barátaink hírfolyamát, kapcsolatba léphetünk velük, lebeszélhetjük például a következő megméretettetés időpontját. A FUT 14 játékosok számára igazi menedzseri élményt nyújt. Bárhol, bármikor át tudjuk nézni az átigazolási piacot, licitálni tudunk a játékosokra. Ha éppen a metrón jut eszünkbe a nyerő formáció, csak elindítjuk az alkalmazást és már át is állíthatjuk, hogy jobb legyen a csapat összhangja és otthon már csak ki kelljen próbálni.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető Windows Phone 8 operációs rendszet futtató készülékekre a Windows Phone Storeból.

Aki esetleg most hallott először az alkalmazásáról és nem a Microsoft rendszerét használja, iPhonera az iTunes Storeból (iOS5-től), Androidos telefonokra pedig a Google Play Storeból (2.3.3-tól) érhető el.