FIWC 2013: A verseny

A FIFA karöltve a partnereivel, az EA-vel, illetve a Sonyval változtatásokat eszközölt a 2013-as Interaktív Világbajnokság lebonyolításában. Ezeket vesszük most végig!

Irány Madrid!

Amint arról oldalunkon is olvashattátok a FIFA 13-as cikközön közepette, idén meghirdettek a FIFA munkatársai egy szavazást, hogy mely városban legyen a Nagydöntő. Három főváros volt versenyben, névszerint Madrid, London és Róma. Végül Madrid került ki győztesen, így májusban a címvédő Alfonso Ramos otthon bizonyíthatja be, hogy a FIFA 13-mal is ő a legjobb játékos.

Előtérben az Online

Várható volt, hogy előbb-utóbb meglépik, hogy csak Online Selejtezőket rendeznek, elvégre az elmúlt 1-2 évben igen csak nehezen ment az Offline Selejtezők megrendezése, későn értesült mindenki az eseményekről. Szóval idén, bár a szabályzatban hagytak rá lehetőséget, hogy ne így legyen, csak a PlayStation Networkön keresztül tudjátok magatokat kvalifikálni Madridba!

Lebonyolítás

Októbertől márciusig 6 szezon kerül megrendezésre, minden hónap első napjától az utolsóig. Ezen szezonok első két helyezetje részt vehet az FIWC Nagydöntőn. A Nagydöntőn való győzelem esetén 20.000 dollár üti a legjobb játékos markát, valamint egy jegy az Aranylabda Gálára, ahol ő is főszerephez jut.

Minden hónapban nyerhetsz

Szezononként feldob a FIFA egy nyereményt, aminek elhódításához nem kell sokat tenni, pusztán 10 mérkőzést megnyerni. Ha ez megvan, bekerülsz egy kalapba és ha kisorsolnak egy életre szóló élményben lesz részed!
Októberben a a szerencsés a 2012-es Aranylabda Gálára utazhat ki másodmagával, a FIFA állja az útiköltséget és a szállást is!