FIFA Superstars: A második szezon

Elérkezett az idő, hogy az Electronic Arts frissítse a Facebookon oly’ népszerű alkalmazását a FIFA Superstartst. Frissítések és új tulajdonságok a Facebookos FIFA-ban!

Ha esetleg valaki még nem próbálta volna ki, vagy nem hallott a FIFA Superstarsról, amit tudni kell róla, hogy lényegében egy Ultimate Team, ami természetesen ingyenes, nem kell hozzá megvásárolni a FIFA-t, pusztán egy Facebook felhasználó kell hozzá. Ugyanúgy vásárolhatsz játékosokat, edzheted őket, összerakhatod a csapatot, játszhatsz különböző kupákban, bajnokságokban és kihívhatod barátaidat is.

Valamilyen oknál fogva flashben írták meg a játékot, úgyhogy akinek alapból le van tiltva, Elérkezett az idő, hogy az Electronic Arts frissítse a Facebookon oly’ népszerű alkalmazását a FIFA Superstartst. Ha esetleg valaki még nem próbálta volna ki, vagy nem hallott a FIFA Superstarsról, amit tudni kell róla, hogy lényegében egy Ultimate Team, ami természetesen ingyenes, nem kell hozzá megvásárolni a FIFA-t, pusztán egy Facebook felhasználó kell hozzá. Ugyanúgy vásárolhatsz játékosokat, edzheted őket, összerakhatod a csapatot, játszhatsz különböző kupákban, bajnokságokban és kihívhatod barátaidat is. Valamilyen oknál fogva flashben írták meg a játékot, úgyhogy akinek alapból le van tiltva, érdemes ezt feloldani. Az iOS tulajdonsok pedig letölhetnek egy külön FIFA Superstars alkalmazást az App Storeból, szintén ingyen, hogy bárhol, bármikor tudjanak játszani.

A legfontosabb, hogy frissítették a játékosokat, értékeiket, képeiket és a ligákat, figyelembevéve a kiesést és a feljutást is. Ezekhez a frissítésekhez apróbb dizájnbeli változtatásokat is eszközöltek például a kártyákon, de a csapatok címereit is kicsinosították. Amennyiben nem tetszenek az új kártyák, lehetőségünk van visszaváltani a régiekre. Mostantól akár 300 játékost is kezelhetünk, és őket több csapatba rendezhetjük, tehát rendelkezhetünk egy A, B, C… kerettel is. Továbbá frissítették az átigazolási csomagokat és az áraikat.