FIFA Offline Versenyszabályzat

Elég hosszú idő telt el a legutóbbi hivatalos EuroFIFA.hu által megrendezett élő FIFA verseny óta. Csapatunk tagjai szerencsére nem tétlenkedtek a kifejezetten megnyúlt kényszerpihenő alatt. Folyamatosan figyelve a játék által biztosított feltételeket és értékelve az elmúlt évek tapasztalatait összerakták a legfrissebb versenyszabályzatot. 

Az online is inaktív időszakot követően rendeztük sorainkat és folyamatsan értesülünk vidéki FIFA versenyekről, ahol összecsaphatnak a helyi legjobb játékosok értékes nyereményekért cserébe. Ezekről a jövőben minden olvasónkat értesítjük majd a lehető legjobb figyelemfelkeltés mellett. Szeretnénk tehát minden kedves szervezőt arra bátorítani, hogy oszzák meg velünk a helyi versenyek paramétereit, hogy azt továbbítani tudjuk az EuroFIFA.hu csatornáin. 

Mióta véget ért az utolsó hivatalos FIWC élő selejtező Magyarországon célkitűzéseink közé tartozik egy a FIFA közösslg által elfogadott versenyszabályzat létrehozása. Ezzel az egységes szabályzattal lehetőség nyílik élő megmérettetések során felkészülni a külföldi tornákra illetve lehetőség szerint fejlődni magában a játékban. 

Ezért az ebben a cikkben publikált szabályzat nem kőbe vésett, de irány mutató. Szeretnénk megkérni minden olyan aktív játékost, aki egyetért a kezdeményezéssel, hogy a cikk alatti komment mezőbe vagy facebook oldalunkon privát üzenetben írja meg véleményét a szabályzatról. 

2017 VERSENYSZABÁLYZAT LETÖLTÉSE

Abban az esetben, ha valaki szervezőként alkalmazni szeretné a szabályzatot ugyan csak írjon nekünk, hogy számon tudjuk tartani mennyire válik be a gyakorlatban az aktuális dokumentum. 

A beérkezett visszajelzések függvényében folyamatosan frissítjük majd a dokumentumot, a legfrissebb változatot pedig közzé tesszük oldalunkon. 

Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk egy élő FIFA versenyen!