FIFA Klub információk

Már csak egy hét és útjára indul a labda a Club4Players szórakozhelyen az EA és az EuroFIFA közös rendezvényén, a FIFA Klubon. Most néhány elengedhetetlen információt osztunk meg veletek.

Regisztráció

Az előzetes online regisztrációt, elkerülve a múltkori bonyodalmakat szombat reggel 7-kor zárjuk és emeljük át a jelentkezőket a lebonyolító rendszerünkbe. Aki ez után szeretne regisztrálni, ő csak a helyszínen teheti meg a múltkori módon. Az új jelentkezők kedvéért ez teljes név, e-mail cím, nicknév kombinációt jelent. Fontos, hogy mindenki emlékezzen a nicknevére, mert ez alapján kerültök be a rendszerbe! Aki elfelejtette, hogy milyen nicknéven nevezett, írjon egy mailt az info_kukac_eurofifa_pont_com címre. Csütörtök este csak úgy mint múltkor, mindenkinek küldünk egy levelet a részletekkel, aki ezt sem kapja meg péntek reggelig, ő is írjon egy e-mailt.

Helyszíni megerősítés

 
Sajnos a tapasztalatok szerint szükség van erre a módra is, hisz vannak páran, akik regisztrálnak és valamilyen oknál fogva mégsem tudnak eljönni. Ezért, hogy senki se tudjon játék nélkül továbbjutni, meg kell erősíteni a helyszínen, ez csak annyi lesz, hogy a regisztrációs asztalnál a nickneveteket kell bemondani. A kapukat délelőtt 10:00-kor nyitjuk, ekkor indul a regisztráció az előregisztráltaknak, amely 11:00-ig tart, vagy ha megérkezik az összes előregisztrált játékos korábban, akkor abban az időben és utána 15 percig lehet még utólagosan regisztrálni.

Szabályok

 
A játékra vonatkozó szabályokat az http://eurofifa.com/klub/FIFA_Klub/Szabalyzat.html oldalon talalhatjatok. Itt is felhívnánk a figyelmeteket az idegen eredetű élelmiszerek tilalmára. Kérünk mindenkit, hogy csak a helyszínen vásárolt italokat, ételeket fogyasszák. A C4P-ben nagyon barátiak az árak, főleg a belvárosiakhoz képest, de külvárosi árakhoz mérve sem „húzós”, sőt! Árlistát találtok a club4players.hu oldalon, ezen kívül kedvezményes Klub Menüvel is szolgálunk, amely két sonkás-sajtos toastot és egy üdítőt

tartalmaz.

Nyeremények

 
Természetesen a játék nem lenne igazi nyeremények nélkül. Most is rengeteg ajándékkal készülünk. Lesznek EA játékok, EuroFIFA ajándéktárgyak, Logitech perifériák, továbbá Platinum Shop vásárlási utalványok. Azon nevezők közt, akik megvárják az eredményhirdetés végét, nyereményeket sorsolunk ki, kvázi
tombolaként. Így érdemes ottmaradni.

http://eurofifa.com/images/stories/fifaklub_cikk.jpg

Mégegyszer várunk mindnekit, 2011. június 11-én 10:00-kor a budapesti Ó utca 36. szám alatt  található Club4Players szórakozóhelyen!