FIFA Bajnokság – Fontos információk

Holnap nap kerül megrendezésre a Kaja.hu és az EuroFIFA első közös szervezésű FIFA 14 Bajnoksága a Nagymező utcában. Az alábbiakban néhány fontos információt szeretnénk közölni a versenyről.

Azon játékosok, akik előregisztráltak 17:00 és 17:30 közt a helyszínen is meg kell erősíteniük a nevezésüket, 17:45-től azok is regisztrálhatnak a maximálisan megengedett létszámig (80 fő), akik nem tudtak előre nevezni. Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen! A mérkőzések 18:00-kor kezdődnek.

A regisztrációhoz kérjük, hogy hozzátok magatokkal, vagy jegyezzétek meg a beceneveteken kívül azt az azonosítószámot, amit kiküldtünk nektek, ezzel is segítve a gyorsabb regisztrálást.

A verseny egyeneskieséses rendszerben fog zajlani Xbox 360 konzolokon. A győztes 10.000 forint egyenleget kap a KAJA.HU-s számlájára, amit finom ételek és italok elfogyasztására költhet. A második helyezettnek vigaszdíjul a szervezők állják az egész estés fogyasztását.

A rendezvény helyszínére ételt is italt nem lehet behozni, kérjük tiszteljétek meg azzal a házigazdákat, hogy ezt betartjátok. Egész este direkt erre a versenyre összeállított kedvezményes menük közül tudtok válogatni.