FIFA Bajnokság: Augusztus 15.

Folytatódik a KAJA.HU Cybergastro és az EuroFIFA közös versenysorozata. A következő időpont augusztus 15-e, melyre néhány módosítást eszközölnünk kellett a korábbiakhoz képest.

Az első komoly változás, hogy a részvétel nevezési díjhoz kötött, ami 990 forint. Ez az összeg azonban teljes egészében lefogyasztható, például egy a rendezvény idejére összeállított és már sokatok által ismert FIFA menüre, ami egy könnyebb vacsorával is felér. Ezt a most következő versenyen még csak a helyszínen tudjátok befizetni, a későbbi versenyeken akár előre egy online felületen is lehetőségetek lesz erre.

A másik újítás a versennyel kapcsolatban, hogy a regisztrációt jelenleg még nem nyitjuk meg, csak hétfőn 12:00-kor. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük az eddigi gyakorlatot, miszerint sokan beregisztráltatok és voltak akiknek közbe jött valami a regisztráció és a verseny közti hosszú időben. Öt nappal a verseny előtt reméljük, hogy már mindenki tudni fogja a péntek esti programját.

Az időpontot is áttettük csütörtökről péntekre, valamint visszaálltunk az eredeti időpontra. Így ahogy a fenti képen is láthatjátok az előregisztráltak 17:00 és 17:30 közt tudják megerősíteni a regisztrációjukat. Akiknek nem sikerült előregisztrálni ők 17:30 és 17:45 közt tehetik ezt meg. Utána sorsolunk és 18:00-kor kezdődnek a küzdelmek Xbox 360 konzolokon.

Az este győztesének a hely 10.000 forinttal tölti fel KAJA.HU-s egyenlegét, a második helyezettnek pedig állják az egész estés fogyasztását.

Helyszín: KAJA.HU Cybergastro 1065 Budapest, Nagymező utca 41.