FIFA bajnokság a PlayIT-en!

Idén is megmérkőzhettek a Budapest GameShown, vagyis új nevén, a PlayIT-en!, ami most szombaton, december 17-én lesz megtartva a tavalyi helyszínen a Millenáris Park B csarnokában.

playitMinden órában versenyt hirdetünk! A győztesek és a másodikok minden órában 1 darab 2 fős Mass Effect 3, illetve 1 darab 2 fős Diablo 3 belépőt nyernek a következő órában kezdődő premier előtti vetítésre. A versenyek egyeneskieséses rendszerben fognak zajlani PS3-on és most debütál először az idei hivatalos FIWC szabályzat!
A mérkőzéseket 2×4 perces félidőkkel fogjátok játszani, döntetlen esetén hosszabbítás, majd ha ekkor sem sikerül dűlőre jutni, jönnek a tizenegyesek.
Mindenkinek lehetősége lesz a mérkőzés előtt két perceben beállítani a csapatát, kontrollerét. Itt fontos megjegyezni, hogy egyedi alakzatot nem állíthattok be, csak a meglévők közül választhattok, valamint a taktikus védekezés használata kötelező!
Eltérés a FIFA KLUB szabályzatától, hogy a sérülések be lesznek kapcsolva, a nehézségi szint csupán Világklasszis, illetve az alapból megadott nézet helyett Tele kamerából kell lejátszani a meccseket.
Bármelyik csapatot választhatjátok, legyen az klubcsapat, vagy válogatott, kivéve a fantázia csapatokat (Klasszikus11, Világ11).

Természetesen a fenti szabályzat a résztvevők létszámának függvényében változhat!

A rendezvényre a belépő kereken 1000 forint, ami teljes egészében levásárolható a rendezvény területén játékokra.

PlayIT
2011. december 17. 10:00-19:00
Budapest, Millenáris park, B csarnok