FIFA 16: Karrier mód változások

Jelentősen változik a FIFA 16-ban a Karrier mód, legalábbis Xbox One, PS4 és PC platformokon. A FIFA közösség két legnagyobb kérését teljesítették a fejlesztők, de rengeteg apróság is belekerült.

A FIFA 16-ban a nyári időszak alatt a kilenc lehetséges nyári torna közül (mind külön kontinensen) háromra is meghívják a csapatunkat. Így lehetőségünk lesz kipróbálni a taktikáinkat, az összes cserénket bevetve. Egyébként mostantól a barátságos meccseken korlátlan a cserék száma. A tornán szerzett nyeremény az átigazolási költségvetésünket növeli.

FIFA16 Preseason Tournament FIFA 16 Karrier mód

A FIFA 16-ba visszatér a játékosok edzése – ezt jó pár évvel ezelőtt elhagyták, inkább csak nehezítette a játékot a folyamatos kifáradás, kiderül idén ezt hogy oldották meg. Minden héten legfeljebb öt játékost választhatunk ki, akiknek valamelyik képességét fejleszthetjük.

Ezen kívül a kommentátorok folyamatosan figyelemmel fogják követni a klub körüli helyzetet. Így a FIFA 16-ban például átigazolási pletykákkal is foglalkoznak a mérkőzések alatt. Megtudhatjuk kiket akarunk leigazolni. Ha már az átigazolás szóba került, szabadúszó játékosokat egész évben leigazolhatunk, valamint a rövid játékoskölcsönzések háromról hat hónapra nőnek, de lehetőségünk lesz két évre is kölcsönvenni egy játékost.