FIFA 15: Valós érzelmek

Új videó érkezett a FIFA 15-ről az EA SPORTS részéről, melyben az Emotion and Intensity fantázianévre keresztelt újdonságokat mutatja be a már jól ismert Nick Channon, a játék producere.

Eddig soha nem látott újdonságokat tár elénk a FIFA 15 több, mint 600 vadonatúj animáción keresztül, amik csak a játékosok reakciót igyekszik megjeleníteni. Az erre szolgáló motor folyamatosan követi a mérkőzés alakulását, elemzi a játékosok viselkedését egymással is. Ha például szoros a mérkőzés és két játékos folyamatosan ütközik, előbb-utóbb kakaskodásba fog torkolni a csata.

Hosszú évek óta várt újítás, hogy a szurkolókkal kezdjenek valamit. Tavaly a nextgen FIFA 14-nél már láttunk erre utaló jeleket. Idén a FIFA 15-ben továbbfejlesztették ezt. Minden országnak, klubnak meg van a saját szurkolói kultúrája, így ezeket is igyekeznek implementálni a játékba, így különbség lesz például a Liverpool és a Boca Juniors hazai meccsei közt. Azonban nem csak ezt viszik bele a FIFA 15-be, a szurkolói intenzitás a mérkőzés állásától is függ, illetve annak tétjéről (hazai bajnokság, rangadó, nemzetközi kupa, stb). Ha valami érdekes dolog történik a lelátón, azt a kommentátorok is meg fogják jegyezni nekünk.