FIFA 15: Hétfőn E3!

Hétfőn megkezdődik az idei év első nagyobb volumenű, videojátékokat felvonultató kiállítása, a los angelesi E3 konferencia. Ahogy az lenni szokott, az első nap az Electronic Arts megtartja szokásos konferenciáját, ahol az új játékokat mutatják be.

Idén nehéz helyzetben vagyunk, hogy mit várunk. Az biztos, hogy a FIFA 15 itt fog először bemutatkozni. Az elmúlt évekeben a FIFA sorozat szempontjából az E3 mindig egy laposabb esemény volt, hisz a legfontosabb dolgokat, addigra már tudtuk és csak azokat ismételték el. Sokkal izgalmasabb volt a Gamescom konferencia augusztus közepén-végén. Idén azonban egyelőre semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot a készülő játékról. Elmaradt a szokásos április-májusi nagy bemutatás, és idén nem mutattak be új konzolt sem, ahol a játékukat demózhatták volna. Így az E3-on láthatjuk először a FIFA 15-t!

Magyar idő szerint június 9-én, hétfőn 21 órától kezdődik az „EA World Premiere: E3 2014 Preview” névre keresztelt konferencia, ahol a cég jól ismert vezetője Andrew Wilson fogja prezentálni az új játékokat, karöltve a fejlesztőkkel, így a FIFA 15-t jó eséllyel David Rutter barátunk fogja bemutatni nekünk. A prezentációt élőben követhetjük az ea.com/e3 és a twitch.tv oldalakon.