FIFA 15 a karodon!

Néhány nappal ezelőtt frissült a FIFA 15 Ultimate Team a mobiltelefonjainkon. Azok, akik az Apple iOS operációs rendszerét használják egy olyan funkcióval is gazdagodtak, ami egyelőre csak kevés szerencsésnek lehet kézzelfogható.

Ez pedig nem más, mint az Apple Watch támogatás!

FIFA 15 on Apple Watch

Arról korábban egy blogbejegyzésben már tettek utalást az Electronic Arts részéről, hogy megpróbálják kihasználni az órában rejlő lehetőségeket és a játékaikat összekötni vele, a miként azonban ezidáig kérdéses volt. Azt azért sejthettük, hogy nem az 1,5-1,7″-os kijelzőkön fogunk játszani a Digital Crownt görgetve.

Mivel a FIFA15-nél az egész mobilos tartalmat az Ultimate Team köré szervezték, várható volt, hogy amennyiben lesz órás kiegészítés, az az átigazolásokban lesz segítségünkre és így is lett. Az Apple Watch támogatással lehetőségünk lesz figyelemmel követni aukcióinkat, emelhetjük a tétet, valamint a legfontosabb dolgokról értesítést is kapunk.

Bár Magyarországon egyelőre nem elérhető az Apple Watch, ha egy kedves FIFA-fej valamilyen úton-módon mégis hozzájut az Apple következő nagy dobásához, szívesen fogadunk egy esetleges tesztet hogyan működik a FIFA 15 Ultimate Team ezen kiegészítője!