FIFA 14: Vélemények

Az előző cikkünkben olvashattátok a PC-s változat bemutatóját, a sorozat legújabb darabjának. Sokan ajnározásnak érezhetik a tesztet, azonban meg kell nyugtassalak benneteket, a bemutatóban lévő pozitív értékelés, más oldalakon is megvolt.

Nem csak Magyarországról, hanem külföldről is, összegyűjtöttünk egy pár értékelést, hogy lássátok, az új FIFA tényleg megéri az árát. A FIFA 14 meggyőzte a kritikusokat és ők is csak a trailerekben elhangzottakat tudják ismételni, csak, így már nem ígéretként, hanem tényként. 

Gamestar: 9/10  – “Meghalt a király, éljen a király!”

Gamers.hu: “A FIFA 14 hozta a papírformát, és újra elmondható róla minden, amit az egy évvel korábbi tesztnél is megtettünk: egy fokkal ismét szebb, jobb és okosabb lett a korábbi epizódokhoz képest, és újabb lépést tett a realizmus irányába.” (megj.: Nem volt számozott értékelés)

IGN.com: 9/10“A FIFA sorozat még mindig a saját kategóriájának ura” 

Gamespot: 8/10“A FIFA 14 a kategóriájának csúcsán tartotta a sorozatot”

Nowgamer:  8.5“Így lendült igazán formába ez a sorozat” (megj.: a korábbi részt egy fokkal gyengébnek ítélték meg, ezért ez a véleményezés – Théo)

GameTrailers: 8/10“Egy újabb lépés a tökéletes futball-szimulátor felé” (Videótesztben elhangzott mondat)

 *Metacritic: 86% 

**IGN Italia: 95%

**Eurogamer Spain: 90%

* – a Metacritic egy átlag pontszámot ad, a feltöltött cikkek és vélemények alapján

** – a Metacriticen lévő profilok csak a pontot adják meg, így az értkelés mellé nem kerül cikk, vagy leírás.

 

Az értékelések nagy része tehát a 85% feletti értéket mutatja, ami alapján megnyugodhattok: Az idén is a legjobb focis játékot veszitek kézbe!