FIFA 14: Újabb stadionok

Nem csak a csapatok listáját emeli meg idén jelentősen a FIFA 14-ben az EA Sports, hanem stadionokkal is igyekszik erősen feltölteni a játékot. Lássuk, mik derültek ki eddig a Gamescomon.

Azt már korábban megtudtuk, hogy idén végre visszakerül a FIFA-ba a Barcelona otthona, a Nou Camp. Azonban Kölnben idén nagyon beerősített az EA kommunikációs stábja és ontják magukból az izgalmasabbnál izgalmasabb információkat.

Az Everton csapatával kötöttek egy partneri megállapodást az elkövetkező két szezonra. Ezekre nem szoktunk részleteiben kitérni, mert igazándiból csak a szurkolóikat érintik az ilyen szerződések. Most azonban a csapatnak otthont adó Goodison Park is belekerül a FIFA 14-be, ami a világ egyik legöregebb stadionja, egész pontosan 1892-ben nyitotta meg először a kapuit. Azonban a legrégebbi ma is álló lelátója 1926-ban épült.

Másodikként a világ egyik talán leghangulatosabb pályáját, a Boca Juniorsnak otthont adó Alberto J. Armando stadiont, ismertebb nevén a La Bombonerát említenénk meg, ami a FIFA 14-ben vár bennünket. A futballt szeretőknek valószínűleg ezt azt arénát nem kell bemutatni. Az 1938 és 1940 közt épült, majd 1995-96-ban felújított pályán pokoli hangulatot tud varázsolni az a 49.000 őrült rajongó, aki megtölti. Őszintén reméljük, hogy a next-gen konzolokra érkező Ignite Engine-ban megbúvó Living Worlds átadja azt az extázist, ami ott hétről hétre tapasztalható.

Végül pedig az ukrán Shakhtar Donetsk stadionját kel megemlítenünk, ugyanis a 2009-ben megnyílt és több, mint 52.000 ember befogadására alkalmas Donbass Arena is megtalálható lesz a FIFA 14-ben.