FIFA 14: Megjelent WP8-ra!

Eléggé sokat kellett várnia a FIFA 14-re, azoknak akik mobilon a Microsoft platformja mellett tették le a voksukat. Azonban az Electronic Arts végül kiadta Windows Phone 8-ra is a FIFA 14-et.

Lassan fél év is eltelt azóta, hogy iOS-re és Androidra is megjelent a FIFA 14. A Windows Phoneos közösség abban reménykedett egy ideig, hogy majd az Xbox One megjelenésével együtt érkezik meg a mobiljukra, azonban nem így történt. Egészen mostanáig várniuk kellett a megjelenésre.

Tavaly szintén későn érkezett a platformra a FIFA 13, és csak Nokia Lumia telefonokra volt elérhető. A FIFA 14 ugyan szintén későn érkezett, de már minden WP8-at futtató telefonra telepíthető, amiben legalább 1GB RAM van.

Különbség nincs a többi mobilhoz képest. Ugyanazt a játékot kapják meg, mint az Andoridosok (az Online friendlies továbbra is iOS-exkluzív), ingyenesen elérhető az Ultimate Team, az új irányítási rendszer, az EA Sports Football Club Matchday. Amennyiben Karrier módot, barátságos meccset, vagy tornát szeretnénk játsznai, hasonlóan a többihez itt is alkalmazáson belül kell a pénztárcánkba nyúlni. Ezekért a módokért 1100 forintot kér az EA.