FIFA 14: Még két videó

A héten zajlott Los Angelesben az E3. A szokásoktól eltérően kiállították a FIFA 14-et is a látogatók számára, így természetesen valós gameplay videókat is kaphatunk a játék jelenlegi állásáról, nem csak a hivatalos változatot.

Bár sok videó fellelhető és ti is külditek őket e-mailben, vagy Facebookon, azonban kevés a jó minőségű, amiről úgy gondoljuk, hogy tényleg érdemes megmutatni mindenkinek. A pár nappal ezelőtti után most két videót tudunk bemutatni. Mindekettő a FIFA 14 jelenlegi generációra készülő változatát mutatja, így az Ignite Engine adta precizitás nem látszik.

Az első videón a Milan és a Manchester City játszik a Barcelona pályáján, ez valószínűleg előremutatja a demóban elérhető csapatokat/stadiont. Mivel ez is a mérkőzést mutatja be, ismételten a játékosok helyezkedésére, a labdához való viszonyukra és az új labdafizikára érdemes koncentrálni, utóbbi talán most jobban is kijön, mint a korábbinál.

A másik videó egy tizenegyes párbajt mutat be a FIFA 14-ben. Az új lövési mechanizmus és a labda fizikája az amit meg tudunk tekinteni.