FIFA 14: Ismét Dzsudzsák a borítón

Ma hivatalosan is bejelentésre került a magyar borító, melynek visszatérő sztárja, immár hatodik alkalommal ismét Dzsudzsák Balázs.

Balázs először 2008-ban tűnt fel a FIFA-sorozat reklámarcai közt, akkor még a PSV Eindhoven játékosaként viselte klubja piros-fehér szerelését. A FIFA 12-nél azonban már nem akkori klubja (Anzsi Mahacskala) mezében köszönt vissza ránk a borítókról, hanem a nemzeti csapat viseletét öltötte magára. Tavaly év elején áttette székhelyét Moszkvába, és a helyi Dinamo csapatát erősíti, azonban a FIFA 13 borítóján ugyanúgy a piros-fehér-zöld mez volt rajta.

A sor idén sem szakad meg, a FIFA 14 borítója esetén sem klubja mezében látható, hanem a magyar válogatott, többnyire idegenben használt fehér színű mez lesz rajta és ebben fog tündökölni Messi mellett. Hasonlóan az argentínhoz és a többi borítón szereplő játékoshoz, őt is gólöröm közben kapták lencsevégre, ami talán az elmúlt hat év legjobban sikerült képe.

A borítón a szemfülesek észrevehetik, hogy a szoftver természetesen magyar nyelven érkezik immáron nyolcadik alkalommal. A magyar nyelvű FIFA 14 szeptember 26-án jelenik meg Xbox 360, PC és PS3 platformokon.