FIFA 14 Demo: Megérkezett

Ilyen még sosem történt a FIFA sorozat történetében: Reggel, ahogy felkeltünk és készülődnénk a mukába/iskolába, még gyorsan személyi számítógépeinken tudhatjuk a FIFA 14 Demo verzióját.

A FIFA 14 Demo-ját a FIFA 13-hoz hasonlóan idén is az Originen keresztül érhetik el a játékosok, az alábbi link segítségével: FIFA 14 Demo (PC)

Az Xbox 360 játékosok várhatóan 11 és 14 óra közt találják majd meg a Live Marketplacen a FIFA 14 Demot. ide kattintva érhetik el a FIFA 14 Demo-t a Live Market Placen Gold előfizetésel: FIFA 14 Demo (Xbox 360)

Míg a PS3-on játszó FIFA-fejeknek csak holnap hajnali 2 és 4 óra közt a PSN Store frissítése miatt. ajánlott felkeresni a PlayStation Networköt: FIFA 14 Demo (PS3)

A FIFA 14 Demo verziójába először a történelem során már a FIFA Ultimate Team is belekerült. Az elérhető csapatok listája pedig a következő: Borussia Dortmund, AC Milan, Paris Saint-Germain, Boca Juniors, Tottenham Hotspur, Manchester City és a New York Red Bulls.

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint van néhány játékos, akik nem a jelenlegi csapatukba szerepelnek, ez annak az oka, hogy határidő lejárta után igazoltak új klubjukba!