FIFA 14 borítók

Az EA Sport nyílvánosságra hozta a hivatalos FIFA 14 borítót, ami az utóbbi évek szokásai szerint ismét eltért a korábbi “nem végleges” változatoktól.

A borítón a FIFA 13-hoz hasonlóan és a várakozásoknak megfelelően ismét a Barcelona sztárja Leo Messi szerepel.

A háttérben a FIFA 14-ben visszatérő Cam Nou egy része látható elszürkítve. A borító középpontjában természetes Messi van kicsit fakítva, hosszúszárú mezben, gólöröm közben. Új dizájnelem a játékos mögötti elmosott Barcelona zászló, ami feltételezhetően a többi országban a helyi játékos csapatának színeit fogja tükrözni. A “FIFA – Official Licensed Product” logó ezúttal nem a FIFA 14 felirat alá, hanem közvetlenül mellé került egy csoportban a 14-es számmal. Visszatért a tavaly elhagyott íves motívum, bár nem a játék logójának ad hátteret ezúttal, hanem a borító alját zárják le vele.

A nyár folyamán közzé fogják tenni az összes borítót, mexikói lapértesülések szerint az övéket már ma publikálni fogja a helyi Electronic Arts.

Frissítés (06.29.)
Nyilvánosságra hozták az Észak-Amerikában polcokra kerülő borítót is. Mexikóban és az USA-ban Javier Hernandez „Chicharito” lesz Messi társa hazája nemzeti mezében. Úgy tűnik, hogy a játékosok mögött lévő zászlót senki kedvéért nem változtatják meg és a kék-piros sáv lesz látható mindenhol.