FIFA 13 Verseny: Összefoglaló

Rengeteg nevező, kiváló hangulat, hatalmas izgalmak. Véget ért a Konzolbázis FIFA 13 versenye a Lurdy házban.

Már 11 óra környékén kezdtek gyülekezni a legelvetemültebb FIFA fejek a Lurdy házban található Mi Mozink bejárata előtt, hogy harcba szállhassanak a Mazee babzsákért és az ajándékocsomagokért. A délben megnyitott regisztráció alatt folyamatosan érkeztek a résztvevők, így a 14 órai záráskor majdnem 256 nevező volt a rendszerünkben.

Sorsolás után a küzdelmekre negyed háromtól került sor, szépen sorban haladtak a mérkőzések, a várakozás monotonitását elkerülve a kiválló hangulatról oldalunk két szerkesztője, Théo és Magor gondoskodott.

Nagyjából 9 órára érkeztünk el a legjobb 8 közé, amikor is elindultunk a nap legjobbjaival és az ottmaradt érdeklődőkkel a mozivászonhoz, hogy ott folytathassák a küzdelmet. Szokták mondani, hogy a legjobb 8-ba nem juthat be akárki, már tényleg tudás kell hozzá. Nos, ezt ismét csak megerősíteni tudjuk. Oldalunk kommentátorpárosa közveítésével nagyon izgalmas és pörgős mérkőzéseket játszottak a játékosok.

A nap végére már mindenki fáradt volt, de ricsi-17-nek és UVB92-nek még bizonyítani kellett a döntőben. Végül ricsi-17 örülhetett és vihette haza a babzsákot.

A végeredmény:
1. ricsi-17
2. UVB92
3. SuperMario
4. Mester

Hamarosan képek is lesznek!