FIFA 13 Verseny: Okt. 28.

A KonzolBazis.hu és az EuroFIFA közös rendezvény keretein belül egy nagyszabású FIFA 13 rendezvényt szervez október 28-án, vasárnap. Helyszín a Lurdy Ház MiMozink által üzemeltetett mozgókép galériája lesz, ahonnan a Juventus Rádió is élőben jelentkezik majd egy szórakoztató műsorral.

Reméljük minden rajongók kipihente már az előző FIFA Klub fáradalmait és újult erővel vág majd neki a jövő vasárnapi versenynek. Ahogyan azt megszokhattátok, a nevezés és a részvétel ingyenes. Ezúttal még a belépésért sem kell fizetnetek. Célunk egy jóhangulatú verseny, ahol mindenki játszhat!

Minden kérdést megelőzve szeretnénk néhány fontos részletet megosztani veletek, hogy a helyszínen ne legyen kavarodás a spekulációk miatt:

Helyszín: Lurdy Ház – Budapest
Belépés és Nevezés: Ingyenes
Platform: PlayStation 3
Regisztráció: 12:00 – 13:45-ig a helyszinen

Szeretnénk megkérni mindenkit arra, hogy tartsa be a regisztráció lezárását. Akik elkésnek sajnos nem indulhatnak a megmérettetésen. Az előjelentkezők nem élveznek elsőbbséget és mindenkinek regisztrálnia kell a helyszínen. A fair play és a korrektség miatt csak személyesen vesszük fel a nevezést. Ha az ismerősötök nem tud odaérkezni 13:45-ig a helyszínre, akkor sajnos nem indulhat a versenyen.

Minden játékos karszallagot kap, melynek segítségével kedvezményesen vásárolhat a MiMozink büféjében. Ezen kívül Hell energiaitalok is megtalálhatóak lesznek még nem felfedett formában az eseményen.

FONTOS! A sorsolást az Interaktív Világbajnokságok selejtezőin megszokott módon fogjuk megejteni, számítógép segítségével. Mindenki egyenes kieséses rendszerben, egyetlen ágon játszik. Ezúttal 10 db konzol lesz elérhető a helyszínen. Szeretnénk kérni mindenkit, hogy a gyors lebonyolítás érdekében fegyelmezetten sorakozzon fel a konzoloknál és tartózkodjon a rendezvény területén.