FIFA 13 TV reklám

Napvilágra került a FIFA 13 hivatalos TV reklámja, középpontban az új szlogennel a „Join the Clubbal”, mely az EA SPORTS Football Clubot hivatott reklámozni.

A reklám egy fiatal srácról szól, aki nem más, mint az új fiú, aki becsatlakozik egy hatalmas közösségbe a szurkolók és játékosok közé. Pont úgy, ahogy velünk is történni fog, amikor kiválasztjuk az EASFC csapatunkat, annyi különbséggel, hogy ott tényleg egymás közt leszünk azokkal akik ugyanazért a csapatért szorítanak, a reklámban pedig általánosságban egy FIFA csapatról van szó.

A reklámban több, a FIFA 13 borítójáráól ismert arc is feltűnik, a teljesség igénye nélkül láthatjuk Messit, Benzemát vagy éppen Oxlade-Chamberlaint.
Minden elemét igyekeznek bemutatni az új játéknak, feltűnik a PlayStation Vita, a PlayStation Move, természetesen a PlayStation 3 is. A leglátványosabb azonban talán az Ultimate Team, amikor egy hatalmas előadóteremben ülnek a játékosok, kezükben az iPaddel és az új app segítségével licitálnak.

Mindenkinek érdemes rászánni azt a másfél percet a megtekintésére, mert idehaza a televíziókban ezt nem láthatjuk.

A videó végén feltűnik a Join The Club hivatalos oldala, a www.jointheclub13.com, magyarul sajnos nem elérhető, de mindenképp tekintsétek meg, mert egy nagyon szép honlapon foglalják össze a FIFA 13 lényegét.